Atheneum Calmeyn

Ouderraad Calmeyn

Word lid van de ouderraad en maak het verschil!


Bij onze school geloven we sterk in de kracht van ouders en de rol die zij spelen bij het vormgeven van het onderwijs van hun kinderen. Daarom nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze ouderraad en samen te werken aan de bloei en groei van onze school.


Als lid van de ouderraad heeft u de unieke kans om actief betrokken te zijn bij de besluitvorming en het beleid van de school. Uw stem en inbreng zullen van onschatbare waarde zijn als vertegenwoordiger van de ouders. Samen kunnen we een positieve invloed hebben op de kwaliteit van het onderwijs, het welzijn van onze kinderen en de betrokkenheid van ouders.


De ouderraad organiseert regelmatig vergaderingen waarin we discussiëren over belangrijke schoolzaken en evenementen plannen. Het is een geweldige kans om andere ouders te leren kennen, informatie uit te wisselen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. Bovendien biedt de ouderraad een platform om uw ideeën, zorgen en suggesties met de schoolleiding te delen.


Als lid van de ouderraad kunt u meewerken aan diverse activiteiten, zoals ouderavonden, opendeurdagen, evenementen en andere initiatieven. Het is een welkome kans om de school vanuit een ander perspectief te bekijken en een directe impact te hebben op het welzijn van onze kinderen.


We hopen dat u enthousiast bent om deel uit te maken van onze ouderraad. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze school een plek is waar ieder kind zich veilig, gewaardeerd en gesteund voelt. Samen kunnen we het verschil maken!


Meld u vandaag nog aan bij de ouderraad en maak deel uit van deze inspirerende gemeenschap van ouders en schoolpersoneel. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor onze kinderen.