Atheneum Calmeyn

Info & inschrijven 

Inschrijven bij Calmeyn

Vanaf nu is inschrijven bij Calmeyn volledig online mogelijk! We willen het inschrijvingsproces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken voor ouders en leerlingen. Door gebruik te maken van ons online inschrijvingssysteem, kunt u alle benodigde formulieren vanuit het comfort van uw eigen huis invullen.


Hoe werkt het?

  1. Klik op de onderstaande link om naar ons online inschrijvingssysteem te gaan.
  2. Vul alle benodigde informatie en formulieren in.
  3. Om de inschrijving definitief te maken, vragen we u nog één keer naar school te komen voor het ondertekenen van de documenten.


Door het inschrijvingsproces online te doorlopen, kunt u de papieren rompslomp op school minimaliseren en bent u verzekerd van een snelle en correcte afhandeling.Vragen of problemen

Heeft u vragen of ondervindt u problemen tijdens het invullen van de formulieren? Neem dan gerust contact op met ons secretariaat. Wij helpen u graag verder!


Rondleiding en informatie

Wil je graag meer te weten komen over Atheneum Calmeyn? Ben je geïnteresseerd in informatie, een rondleiding? Neem dan telefonisch contact met ons op: 058 41 26 71 of je kunt ook een e-mail sturen naar info@calmeyn.be.


Toch ter plaatse inschrijven

Om je inschrijving vlot te laten verlopen, vragen we je om de volgende documenten mee te brengen:

· Identiteitskaart

· Rapport en eindbeslissing van afgelopen schooljaar

· BaSO-fiche voor eerstejaars

· Indien van toepassing, begeleidingsplan van afgelopen schooljaar


Heb je nog andere vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 058 41 26 71 of info@calmeyn.be.

Vergeet ook niet om je telefoonnummer te vermelden in je e-mail. 

Alvast bedankt!